0%
Jocul se încarcă imediat... LOC DE BANNER
Game loaded, click here to start the game!
French Chef Real Cooking
Fullscreen Add to favorites Stinge Lumina

French Chef Real Cooking

French Chef Real Cooking

Jocuri de Gatit

Începând cu dimineața, acest bucătar francez a inceput de lucru pentru cate-va ore în restaurantul său pentru pregătirea de soiuri de preparate delicioase pentru clientii sai. Acum, el este complet epuizat și nu are destulă putere pentru a găti ceva de mâncare delicioas pentru a satisface foamea lui. Din păcate, nu există nici unul în bucătărie să-l ajute, nici măcar un bucătar. El asteapta pe cineva in bucatarie sa ii pregateasca ceva de mancare. Acesta este momentul potrivit pentru tine de a impresiona acest bucatar francez. Ia ingredientele dorite din frigider și să pregătească un fel de mancare buna. Dupa ce ai gatit servestel imediat pe bucatar.

Jocuri de Facut Mancare

Te afli aici pentru ca joci jocul French Chef Real Cooking care se afla pe site-ul nostru jocurionline25.com, la noi gasesti jocuri online cu o grafica destul de buna.

Acest joc face parte din categoriile scrise mai sus. Cele mai bune jocuri online au parte la noi pe site, speram sa iti placa acest joc online daca nu alege ce joc doresti penru ca avem categorii cu jocuri care cu siguranta iti plac. Fii alaturi de noi iar din partea noastra primesti jocuri pe bunul plac. Distractie placuta pe jocuri online site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Statistici joc:  Jucat de 332 ori
Categoriile jocului:  Jocuri de Facut Mancare, Jocuri de Gatit

Jocuri - drpciv - Chestionare Auto
Copyright © 2016 JocuriOnline25.Com